Chiptuning Oost

Chiptuning Oost

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

 

Chiptuning Oost is onderdeel van Autobedrijf Lichtenberg. Wij kunnen ieder voertuig voorzien van aangepaste software. Personenauto's of bedrijfswagens kunnen worden gechiptuned. Dit alles binnen 1 dag.

 Wat is Chiptuning

Moderne auto's zijn voorzien van een computer (ECU), ook wel genaamd het regelapparaat. Dit regelapparaat is het brein van de motor. Het regelt bijvoorbeeld het ontstekingsmoment, de hoeveelheid ingespoten brandstof, inspuit duur, koppelbegrenzing, turbodruk etc. De computer is voorzien van een geheugen waar "parameters" met betrekking tot de regeling staan opgeslagen. Door middel van een software aanpassing is bij turbomotoren een vermogenswinst realiseerbaar van 20 tot 40%. Dit uit zich in een duidelijk merkbare koppeltoename (trekkracht) en een verhoging van de topsnelheid. Bij atmosferische motoren (zonder turbo) is de vermogenswinst een stuk lager, ongeveer 6 tot 8%.

 

Meer vermogen

Wanneer u vermogen of extra trekkracht wenst, kiest u voor Chiptuning Oost. De standaard software in het motormanagement van uw auto of bedrijfswagen is niet optimaal, echter is er veel meer mogelijk dan het ''standaard vermogen''. Dit is op te lossen door middel van chiptuning. Wanneer u uw auto of bedrijfswagen laat chiptunen kunnen we binnen een paar uur vermogens verbetering realiseren van 10 tot 30%

 

Minder brandstof

Behalve dat u middels chiptuning een comfortabelere rijstijl realiseert, levert tuning tevens brandstofbespraing op. Bij dezelfde rijstijl kan het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen. Ook krijgt uw auto extra koppel waardoor uw auto of bedrijfswagen sneller optrekt. Tijdens het dagelijkse gebruik van uw auto zult u merken dat de auto beter rijdt na chiptuning.


Voordelen

- Minder brandstof verbruik 10-15%

- Inverstering is snel terugverdiend

- Behoud van fabrieksgarantie

- Tot 30% meer vermogen*

- Niet tevreden geld terug *

- Binnen 1 dag klaar

- Software op maat

*vraag naar de voorwaarden

 

Hieronder 3 voorbeelden van wat chiptuning voor deze auto's kan betekenen. Wilt u weten wat het uw auto oplevert? bereken het op onze site www.chiptuningoost.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan.