Over ons

Voor Rijssen en omgeving is Autobedrijf Lichtenberg de Mazda-specialist. Als erkend reparateur van dit merk kunnen wij alle onderhoud en reparaties aan uw Mazda uitvoeren. Eveneens kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken auto’s, camper- caravanonderoudbedrijfswagens of private leasen. Sinds mei 2020 is Autobedrijf Lichtenberg een nieuw concept begonnen, Chiptuning Oost. Wij zijn sinds 2015 aangesloten bij AutoFirst. AutoFirst is een franchiseformule voor garagebedrijven die met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoge servicegraad nastreven: Hier staat Autobedrijf Lichtenberg voor.

 

  • Bij ons terecht voor aanschaf van een andere auto. Of het nu gaat om een Mazda of een ander merk, nieuw of gebruikt, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Ook wanneer u op zoek bent naar een auto die op dit moment niet bij ons in het wagenpark vertegenwoordigd is, kunt u vragen naar de mogelijkheden. Wij gaan dan samen met u op zoek naar de beste koop. 
  • Ook kunt u bij ons private leasen. Als onderdeel van Autobedrijf Lichtenberg biedt Private Lease Rijssen particulieren alle automerken aan met het meest complete pakket aan services. Een vorm van operationele lease voor particulieren. U stelt een auto samen binnen ons aanbod en sluit daarvoor een leasecontract af. Vervolgens betaalt u een vast bedrag per maand waarin alle kosten van de auto zijn inbegrepen, enkel de brandstofkosten betaalt u zelf.
  • Bovendien zijn wij gespecialiseerd in camper- en caravanonderhoud en reparatie. Een APK-keuring van uw camper (tot 3500 kg) behoort tot de mogelijkheden. Ruitvervanging, reparatie en schadeherstel van alle merken, wij regelen het met uw verzekering.
  • Bij ons kunt u ook terecht voor het onderhoud en aanschaf van uw bedrijfwagen(s). Wij keuren en repareren alle automerken. Ook verzorgen wij grote en kleine onderhoudsbeuren, APK en wij verzorgen de gratis pechhulp met Europadekking. Voor vervangend vervoer beschikken wij over een VW transproter, VW Caddy en personenauto's.

  • Chiptuning Oost is onderdeel van Autobedrijf Lichtenberg. Wij kunnen ieder voertuig voorzien van aangepaste software. Personenauto's of bedrijfswagens kunnen worden gechiptuned, dit alles binnen 1 dag. Elk injectiemotor is voorzien van een computer-Electronic Control Unit die de onsteking, de injectie en de lucht- brandstofverhouding regelt. In de ECU zit een chip die de nodige werkinsparameters voor de motor bevat, deze bepaalt dus met andere woorden wanner en hoeveel vermogen er vrijkomt. Wij progameren deze chip opnieuw, zodat de mtoor een nieu besturingsprogamma krijgt. Hierdoor kunnen we de paardenkracht (pk) en het koppel (Nm) laten stijgen.


Afspraken plannen kan bij ons zowel telefonisch als online en ook offertes vraagt u net zo makkelijk online bij ons op. We vinden het ook erg gezellig als u even langskomt om een afspraak te maken. Regelmatig verzorgen wij een nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips.

Wij staan graag voor u klaar en proberen u zo goed mogelijk te helpen. Om dit te onderstrepen zijn wij ook aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend. 

 

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

0I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mazda Lichtenberg

Voor Rijssen en omgeving is Autobedrijf Lichtenberg de Mazda-specialist

Lees meer
Bovag garantie

APK keuring

Meer over APK keuringen

Lees meer
Bovag garantie

Afspraak maken

Maak direct een afspraak!

Lees meer
Bovag garantie

Bekijk occasions

Bekijk onze occasions

Lees meer