Over ons

Voor Rijssen en omgeving is Autobedrijf Lichtenberg de Mazda-specialist. Als erkend reparateur van dit merk kunnen wij alle onderhoud en reparaties aan uw Mazda uitvoeren. Eveneens kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken auto’s, camper- caravanonderoud of bedrijfswagen(s) aanschaf en onderhoud. Sinds 2020 zijn wij met een nieuw concept begonnen: Chiptuning Oost. Wij kunnen ieder voertuig- alle merken voorzien van aangepaste software. Personenauto’s of bedrijfswagens kunnen worden gechiptuned, dit alles binnen 1 dag.

  • Bij ons terecht voor aanschaf van een andere auto. Of het nu gaat om een Mazda of een ander merk, nieuw of gebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een auto die op dit moment niet bij ons in het wagenpark vertegenwoordigd is, kunt u vragen naar de mogelijkheden. Wij gaan dan samen met u op zoek naar de beste koop. 
  • Wij zijn gespecialiseerd in camper- en caravanonderhoud. Bovendien voeren wij reparatie en APK aan uw camper of caravan uit. Onze brug kan tot 3500 kg en behoort tot de mogelijkheden. Ruitvervanging, reparatie en schadeherstel van alle merken, wij regelen het met uw verzekering.
  • Bij ons kunt u ook terecht voor het onderhoud en aanschaf van uw bedrijfwagen(s). Wij keuren en repareren alle automerken. Ook verzorgen wij grote en kleine onderhoudsbeuren, APK en de gratis pechhulp met Europadekking. Voor vervangend vervoer beschikken wij over een VW transproter, VW Caddy en personenauto's.

  • Chiptuning Oost is onderdeel van Autobedrijf Lichtenberg. Wij kunnen ieder voertuig voorzien van aangepaste software. Elk injectiemotor is voorzien van een computer (Electronic Control Unit) die de onsteking, de injectie en de lucht- brandstofverhouding regelt. In de ECU zit een chip, deze bepaalt wanneer en hoeveel vermogen er vrijkomt. Wij progameren deze chip opnieuw, zodat de motor een nieuw besturingsprogamma krijgt. Hierdoor kunnen we de paardenkracht (pk) en het koppel (Nm) laten stijgen. Wij garanderen u meer vermogen, een rustig lopende motor, meer trekkracht en een schonere verbranding. Dit alles binnen 1 dag. Wilt u uw vermogenswinst weten? Bereken het op de ciptuningoost site.


Afspraken plannen kan bij ons zowel telefonisch als online, ook voor offertes. U kunt natuurlijk ook langskomen om een afspraak in te plannen. Voor aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips kunt  u onze socials volgen. facebook of instagram.

Wij staan graag voor u klaar en proberen u zo goed mogelijk te helpen. Om dit te onderstrepen zijn wij ook aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend. 

 

Bovag garantie

Mazda Lichtenberg

Voor Rijssen en omgeving is Autobedrijf Lichtenberg de Mazda-specialist

Lees meer
Bovag garantie

APK keuring

Meer over APK keuringen

Lees meer
Bovag garantie

Afspraak maken

Maak direct een afspraak!

Lees meer
Bovag garantie

Bekijk occasions

Bekijk onze occasions

Lees meer